Presse

Disse medier har skrevet om os:

http://www.aok.dk/shopping/nyt-fast-loppemarked-vil-guide-dig-til-genbrugsguld

http://politiken.dk/ibyen/byliv/ECE2630785/byg-en-sofa-af-et-surfbraet-eller-en-skaal-af-en-globus/

http://bornibyen.dk/koebenhavn/places/21540-loppelunden

 

 

IMG_6553

Loppelunden ligger på hjørnet af Emdrupvej og Lundebakken

Fra artikel, der har været bragt i “Nørrebro/Nordvest Bladet”:

”Lopper” bliver til mad

Projekt Hjemløs, der hver weekend tilbyder mad til de hjemløse i København, vil fremover have en fast stadeplads på loppemarkedet Loppelunden.dk  ved Emdrup station. Herfra vil de sælge alskens genbrugsting og indtægterne går bl.a. til mad til de hjemløse.

Rolf Plant, der står bag Loppelunden.dk, er ovenud begejstret for det kommende samarbejde: ”Da Projekt Hjemløs henvendte sig for at høre om de kunne få en stadeplads sagde jeg straks ja. Alle vinder simpelthen på det: Vi får måske lidt omtale, det giver de besøgende en mulighed for at støtte en god sag, men vigtigst af alt, så gavner det en udsat gruppe af mennesker. Vi er rigtig glade for at vi på denne måde kan være med til at hjælpe så vigtig en forening som Projekt Hjemløs.”

Projekt Hjemløs er åben for byens hjemløse hver weekend, hvor der tilbydes varm, dansk hjemmelavet  mad fra kl. 16.00 – 19.00 i deres lokaler på Glentevej 51. ”Vi lægger dog stor vægt på, at det ikke kun er mad, men også omsorg, vi tilbyder,” fortæller Gitte Johansen, der er stifter af foreningen. ”Vi forsøger at motivere flest mulige til at komme videre i livet! Vi bruger derfor mange kræfter på at hjælpe de misbrugere, som ønsker at komme ud af deres misbrug for at opnå en bedre livskvalitet. Og med dette samarbejde får vi nu lidt flere penge til at hjælpe disse mennesker.”

Loppelunden.dk har åbent alle søndage fra midten af april til midten af oktober. Der er gratis entré og gratis parkering lige ved markedet.  Der er plads til 50 stadepladser i alt. På Projekts Hjemløs’ stand kan du købe alt fra legetøj og børnetøj til nips og lamper.

 

Tilbage til selve loppemarkedet