Loppelunden er drevet af os: Julie og Rolf. Vi er gift – endda med hinanden – og har gravhunden Kasper, som er opkaldt efter Julies mormors gravhund.

Vi har altid godt kunnet lide at gå på loppemarkeder og da muligheden for at lave vores eget loppemarked dukkede op, så kastede vi os ud i det.

Ved siden af alt det praktiske, der skal gøres omkring Loppelunden, så laver vi begge to TV-programmer til alle de danske TV-stationer. Julie er ansat i et produktions-selskab og jeg, Rolf, er freelance TV-fotograf (også kaldet kameramand). Jeg har bl.a. filmet store dele af TV2-serien LoppeDeluxe og har således været på rigtig mange loppemarkeder i ind- og udland.

Men faktisk har jeg ikke nogen steder set noget, der minder om Loppelunden. For det første så er pladsen temmelig meget anderledes end andre loppemarkeder: De 5 røde skure, som allerede lå på grunden da vi overtog den, gør den til en helt særlig plads.

Men derudover så har vi prøvet at gøre lidt ekstra for at få alle, der besøger Loppelunden, til at føle sig godt tilpas. Så her er prøverum til dem, der skal prøve tøj,  café-område med tilhørende genbrugs-lounge –  og gynge til børnene.

Og Kasper, han deler gerne sin vandskål med de andre hunde, der kommer på besøg 🙂

Loppemarked i Loppelunden - hundecafé
Loppemarked i Loppelunden - hundecafé