Hygge er det nye sort.

Denne tekst har tidligere været brugt i vores nyhedsbrev for januar 2017. Den ligger her for at ny-tilkomne kan få et indtryk af hvad nyhedsbrevet kan indeholde.

Hvis du er interesseret i at modtage vores nyhedsbrev skal du scrolle helt ned i bunden af denne side. 

 

Eksempel på nyhedsbrev:

Hygge er det nye sort.

Hygge. Et begreb, som vi i Danmark forbinder med samvær med andre mennesker og med glæden ved de små ting i livet. Et ord, som er meget danskt, ja nærmest indbegrebet af danskheden. Men nu har ”hoo-gah” også sneget sig ind i det engelske ordforråd og er på vej til at blive den nye indretningstrend – både i Danmark og i udlandet…  Men vi starter lige et andet sted, nemlig med dig, der gerne vil sælge lidt ud af gemmerne.

Links til alle referencer nederst.

 

Smil

Loppe-hygge fra start til slut

Det at tage på loppemarked er jo virkelig en mulighed for at få nogle hyggelige timer sammen med andre mennesker – om det så er de andre loppe-sælgere, din familie, kollegaer eller venner.

Men det er efter min mening yderst vigtigt at du hygger dig med processen hele vejen igennem  – lige fra at rydde op og vælge ud – til den dag du skal ud og sælge dine ting.
Og derfor har jeg samlet et par links – nederst i denne mail – med nogle smarte tricks til hvordan du kan få ryddet op i dit tøjskab, dit kælderrum eller dit loft. Så tag en ven eller veninde med i processen og nyd rejsen.

Og hvis du gerne vil vide lidt om hvad der bliver trendy i 2017, så skal du faktisk også tænke ”hygge”:
”Fløjl har sat sit præg på hjemmet i 2016 og det ser ud til at fortsætte. Stolesæder og hynder er betrukket med juvelfarver – smaragdgrøn, safirblå og rosakvarts – mens ædle materialer såsom marmor og varme metalfarver som guld, kobber og bronze tilføjer hjemmet en varm glød,” skriver Talib Choudhry i den engelske avis the Telegraph (min oversættelse) om hvordan man skal forstå trenden “hygge”. Han fortsætter: ”Drinks cabinets and drinks trolleys are also an essential ingredient for 2017 – entertaining at home is the new going out.” (Link til den artikel og flere andre nederst i denne mail.)

Det er jo selvfølgelig op til dig om du så vil beholde de ting, der ser ud til at blive trendy – eller om du netop vil sælge dem fordi det er nu at du kan få en god pris for dem. Men lige meget hvad så er jeg sikker på at du finder nogle gode ting at sælge – og så venter der dig en hyggeligt dag i Loppelunden, når det engang bliver forår. Hvis du trænger til at par billeder af det, så kan du klikke her.

 

Teknikken til nemt at få ryddet op i dit klædeskab; se denne video eller læs lidt mere her.

For at forstå “hygge”-trenden lidt bedre kan du også læse denne artikel fra magasinet Mad og Bolig.

Eller hyg dig med artiklen fra the Telegraph her (scroll ned til ”Interiors trends for 2017: heritage style, luxe revival and Scandi-lite” hvis du vil læse Talib Choudhrys forudsigelser).
Og her kan du læse lidt mere om hvorfor ”hygge” er blevet et buzz-word i England. Der er faktisk skrevet flere bøger om det.

Udgivet i Uncategorised